Graag willen wij met de Vrienden van het Ikonenmuseum en andere belangstellenden vieren dat het museum 12,5 jaar geopend is in de prachtige historische binnenstad van Kampen en al meer dan 25 unieke tentoonstellingen heeft mogen brengen aan geïnteresseerde bezoekers.

Dit bijzondere lustrum willen we graag feestelijk vieren en wel op 9 februari 2019.

Het programma van deze dag is als volgt.

Om 14.00 uur zal dhr. prof. dr. H. (Herman) Pleij een lezing geven in het museum

15.00 uur Pauze

15.30 zal in de rol van veilingmeester De Kamper antiquair Joseph Estié, bekend van `Tussen Kunst en Kitsch`, de veiling van o.a metaal ikonen leiden.

We sluiten de dag rond 16.30 uur af met een feestelijk aangeklede borrel.

Wij nodigen u uit om deze feestelijke dag met ons te vieren.

Leden van de vereniging ‘Vrienden van het Ikonenmuseum’ hebben deze dag uiteraard vrije toegang.

Voor andere belangstellenden vragen wij een bijdrage van €5,00 p.p

Mocht u deze dag besluiten om lid te worden van ‘Vrienden van het Ikonenmuseum’ dan is de toegang voor u ook gratis.